.st0{fill:#FFFFFF;}

Ce este Legea Atracției 

 noiembrie 26, 2020

By  admin

Legea Atracției a devenit un subiect extrem de popular și discutat în toată lumea, mai ales după apariția filmului ”The Secret”(Secretul), în anul 2006.

Atât filmul cât și cartea au fost create de Rhonda Byrne și au readus în prim plan acest concept.

Poate crezi că ea a fost și cea care a inventat acest termen, însă el își are originea încă de la finalul anilor 1800, după care a fost discutat mai intens de Napoleon Hill, Abraham Hicks, Norman Peale și Loiuse Hay.

Am dorit să menționez acest fapt pentru a nu crede că acest concept, această forță, a fost observată doar în ultimii ani.

Cu toate că o mare parte din oameni și au inclus în vocabularul lor acest termen, câți oare înțeleg cu adevărat cum funcționează?

Câți nu o privesc ca o simplă pseudoștiință sau ca pe un truc de magie care nu este adevărat?

În ultimii ani, cercetătorii datorită progresului științific, au reușit să vadă din ce este format un atom și au descoperit că deși se credea că este în mare proporție gol, defapt este format într-o proporție de 99% din valuri de energie.

Ținând cont că noi suntem formați din atomi, putem deduce că noi suntem 99% energie și 1% masă.

Știu, pare greu de crezut, mai ales că totul în jurul nostru este atât de…material, dar totuși este purul adevăr și tot ce trebuie să faci, ca să te convingi de acest adevăr, este să faci o simplă căutare pe Google.

Cu mult înainte de a se descoperi acest lucru, Legea Atracției spunea în mod foarte simplu: ”Totul în jurul nostru este energie. Frecvența pe care emitem, este aceeași prin care primim.”

Totuși atunci ca și acum, această ipoteză este una care nu convine și care este respinsă ca fiind adevărată. De ce? Pentru că dacă noi suntem răspunzători pentru ceea ce ni se întâmplă, asta înseamnă că toată responsabilitatea vieții noastre cade pe noi.

Adică nu mai avem vinovați de eșecurile noastre, nu mai avem cum să ne plângem că viața este nedreaptă și devenim unici responsabili de fericirea noastră, iar asta este un mare pas în afara zonei de confort.

Puțini au curajul să-l facă și să accepte această sarcină. Este mult mai ușor să dai vina pe cei din afară pentru acțiunile tale.

Cum funcționează Legea Atracției?

În primul rând, dacă alegi să crezi, trebuie să înțelegi că ea funcționează mereu.Tot timpul, indiferent de moment, tu manifești, atragi ceva spre tine.

Pentru a putea folosi această Lege în folosul tău, trebuie să devii conștient că ea există și să devii conștient că ea se manifestă în fiecare zi.

Următorul pas este să înțelegi că nu poți păcăli acest proces. Mai exact nu poți spune că tu emiți gânduri de bine, că tu crezi că totul va fi ok, în timp ce în interiorul tău simți frica și îndoiala.

Dacă gândurile sunt mesajele către Univers, emoțiile sunt combustibilul ce le duce la Sursă. Mai exact dacă nu simți ceea ce gândești,nu vei atrage spre tine ceea ce dorești.

Și știu, este greu să simți că totul merge bine când în jurul tău ai parte de provocări zilnice, mai ales în contextul actual. De aceea mai jos în acest articol, îți voi oferi unele  sfaturi care  le poți aplica încă de azi și care te vor ajuta să folosești Legea Atracției cu succes în viața ta. Însă momentan vreau să discutăm despre cum se manifestă această forță, fiindcă sunt mulți care  o resping ca fiind adevărată deoarece nu reușesc să înțeleagă tot procesul.

A atrage ceva spre tine, nu înseamnă că vei materializa din aer un lucru, o ființă sau o întâmplare, ce nu exista dinainte, ci înseamnă că vei fi atent la toate oportunitățile pe care viața ți le oferă și care te vor duce spre împlinirea dorinței tale.

Dacă într-o interescție, unde este obligatoriu la stânga tu faci dreapta și faci accident, asta înseamnă că tu ai creat șoferul cu mașina care a intrat în tine? Nu, ci pur și simplu înseamnă că NU AI FOST ATENT LA SEMNE, în cazul de față fiind vorba de semnele de circulație.

Așa este și în viață. Atunci când folosești cu adevărat Legea Atracției în folosul tău,  automat vei observa că-ți apar diverse situații și persoane ce te vor ajuta să mergi pe drumul propus și asta fiindcă ai fost atent la oportunități, la semne și ai profitat de ele.

Un test foarte simplu pentru a vedea că acest lucru este adevărat și pe care eu l-am făcut de mai multe ori, este să te gândești ce mașină îți place, ce mașină vrei să cumperi și să te concentrezi asupra ei un pic. Să o cauți pe siteurile de specialitate, să vezi poze cu ea..etc. Îți garantez că începând cu următoarea zi, acel model va sări în evidență peste tot, îl vei vedea și la semafor și la birou și în parcare…peste tot!

Asta înseamnă că ai materializat tu mașinile ce nu erau înainte acolo? Nu, ele erau înainte să le observi tu.  Pur și simplu, ai transmis un mesaj către mintea subconștientă, iar ea te-a făcut atent ori de câte ori acel model a apărut în raza ta vizuală.

Mai sus am promis că voi oferi un scurt exercițiu, ca și ajutor pentru cei ce vor să folosească Legea Atracției și nu știu cum să înceapă.

 Exercițiul este simplu și constă în a-ți folosi forța de atracție pe lucrurile mici pentru început, ca să poți observa că funcționează și să capeți încredere pentru a crea lucruri din ce în ce mai mari.

Mai exact vei începe prin a-ți  atrage un loc de parcare de fiecare dată când mergi la supermarket. Și nu mă refer la orice loc de parcare ci unul cât mai aproape de ușă.

Poate părea stupid, însă de câte ori merg la cumpăraturi la supermarket, 99% din cazuri o mașină care stătea aproape de intrare, iese și îmi face loc. Poate crezi că reprezintă o simplă coincidență, dar oare din moment ce se întâmplă în 9 din 10 cazuri..mai poate fi ea numită  coincidență?

Așa că în momentul în care mergi spre supermarket, vizualizează cum cobori fericit din mașină că ai găsit loc de parcare aproape de intrare. Repetă acest exercițiu cu mai multă încredere, până când îți iese, iar în momentul când o poți face foarte ușor, treci la ceva mai greu, ca de exemplu o sumă de bani care ai nevoie sau orice altceva.

Important este să facem trecerea gradual.

Dacă tu nu crezi că se poate întâmpla, degeaba trimiți gânduri și creezi în mintea ta realitatea ce o dorești. Nu vei atrage spre tine acea experiență tocmai pentru că emoțiile tale, vor fi diferite de gânduri.

Sper că ai înțeles cum funcționează Legea Atracției și cum o poți folosi pentru binele tău.

Dacă ai alte întrebări ce nu le-am discutat în acest articol, te rog să mi lași un comentariu mai jos iar eu voi încerca săți răspund într-un timp cât mai scurt.

admin


Your Signature

related posts:
Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}