CARTEA

PE DRUMUL SCHIMBĂRII

Scenariul vieții este mai complex decât credem. Pe drumul schimbării vine să spună acest lucru clar și răspicat, și ne transpune în viața Adrianei, o tânără care pierde tot ce avea mai de preț, de la sănătate până la încrederea în sine și în ceilalți. În acest moment greu, tânăra ajunge la o răscruce, iar destinul o pune în fața unei alegeri care îi va defini viața.

O va lua de la capăt sau va cădea pradă depresiei? Pe drumul schimbării ascunde între pagini mai mult decât niște sfaturi simple. Vei plânge și vei râde alături de Adriana și, o dată cu ea, vei alege să o iei de la capăt, indiferent de obstacol, și vei înțelege viața mai bine.

CARTEA

DE VORBĂ CU MINE

Nimic în viață nu se întâmplă pur și simplu. De vorbă cu mine ne aduce aminte că de cele mai multe ori avem tendința să uităm că avem puterea de a alege și de a ne construi propriul destin. Transpus într-un ghid ușor de meditație și conștientizare, cartea te investește în rolul de creator al propriei vieți.

Șansa unui nou început vine oricând ești pregătit s-o primești. Iar pentru a te pregăti cum se cuvine nu trebuie decât să lași în urmă lucrurile care te defineau în trecut și să reconstitui pașii care te-au adus în acest punct. De vorbă cu mine e sprijinul tău pentru a-ți construi viața de la zero, așa cum simți.