LĂCĂTUȘ BOGDAN

“A trăi fără speranță înseamnă să încetezi să trăiești.”

- Dostoievski -

Lumea de azi, mai mult ca niciodată, are nevoie de speranță, are nevoie de credința că totul va fi bine.

Oamenii au nevoie să-și aducă aminte că indiferent de circumstanțe, viața proprie se află în mâinile lor, ei dețin controlul, trebuie doar să nu cedeze fricii.


Bună, numele meu este Lăcătuș Bogdan

Sunt autor, terapeut Reiki, life-coach iar prin paginile și articolele din acest blog doresc să  îți ofer usensilele necesare pentru a prelua controlul vieții tale și pentru a creea viața pe care o dorești.

Deși am activat oficial în domeniul marketingului online, practic meditația de aproape 15 ani și am participat la foarte multe cursuri in domeniul dezvoltării personale, mai ales pe partea de dezvoltare spirituală. Am avut mai multe porniri să renunț la marketing și să mă dedic acestei pasiuni ale mele însă, recunosc, mi-a fost frică.

Nu știam cum vor reacționa cei din jur, nu știam dacă voi putea aduce valoare într-o lume deja supraaglomerată de speakeri motivaționali. Această frică a dispărut la finalul lui 2018 când am scris cartea ”Pe Drumul Schimbării”.

Deși inițial a început încet, în mai puțin de 8 luni cartea a depășit 30.000 de vânzări, iar împreună cu ele au venit nenumărate recenzii și mesaje frumoase, lucru ce m-a motivat să scriu încă o carte ”De vorbă cu mine” ce sunt convins că în scurt timp va atinge sau poate chiar depăși succesul primei cărți.

De atunci nu m-am mai indoit niciodată de ceea ce vreau să fac, iar astăzi sunt mai fericit decât niciodată de alegerea mea.

Așa că dacă ești interesat/ă de moduri prin care să faci față stresului, stărilor de anxeitate, depresiei, atacurilor de panică, dacă dorești să găsești metodă prin care să intri în contact cu tine mai bine, cu Sinele tău, dacă dorești să înveți să te asculți mai bine, să poți renunța la diverse vicii , într-un cuvânt , să adci o schimbare reală în viața ta, salvează acest blog la favorite, abonează te la emailurile mele și nu uita să mă urmărești pe canalele de social media.

O zi frumoasă îți doresc și nu uita că indiferent de momentul în care te afli în viața ta, oricând poți alege să faci o schimbare!